Çan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına Ferudun Can Bende adayım dedi.

Çan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 27 Mart 2022 Pazar Günü gerçekleştireceği Seçimli Olağan Genel Kurulu öncesi halen Çan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Yardımcılığı yapan Ferudun Can, adaylığını açıkladı.

Bi’yer Et & Mangal’da  Saat 11-00 de gerçekleştirilen kahvaltıda Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen Ferudun Can, Çan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na aday olduğunu kamuoyuna duyurdu.

Ferudun Can yaptığı açıklamada; “Çok değerli Çan’lı hemşehrilerim ve Çan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyelerimiz. Bilindiği üzere 4 yılda bir yapılan oda seçimlerimizin seçim zamanı Allah’ın izniyle 27 Mart’ta yapılacak. Ben Ferudun Can olarak baba mesleğim olan minibüsçülük ve otobüsçülük mesleğini 26 yıldır bir fiil yapmaktayım. Bu süre zarfında 2 yıl İşçi Servisi Kooperatifi Başkan Yardımcılığı ve 6 yıl İşçi Servisi Kooperatifi Başkanlığı yapmış bulunmaktayım. 4 yıldır da Çan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu’nda olup Başkan Yardımcılığı yapmaktayım. Odamızın kuruluşundan bugüne kadar oda başkanlığı görevini yapmış tüm başkan ve yönetimlerine ve Cemali Ergin başkanıma yönetimine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Ahirete intikal etmiş olan bütün odamız üyelerine ve yönetiminde bulunanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Bugüne kadar bana destek veren bu görevlere layık gören bütün üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim. Benve ekibim 27 Martta yapılacak olan oda seçimimizde deneyimli ve tecrübeli kadro ile sizlere daha iyi hizmet etmek için Çan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odamıza aday olduk. Bu görevi bizlere layık gördüğünüz takdirde gelişen Çan’ımızda nakliyeci, minibüsçü, taksici ve diğer meslek grubu üyelerimiz ile birlik beraberlik içerisinde el birlik var gücümüzle sizlerin hizmetinde olacağımızın sözünü vererek aday oluyoruz.

Çan’ımıza büyük istihdam ve katma değer sağlayan Kale Grubuna, T.K.İ. Kurumuna, 18 Mart Çan Termik Santrali ve Odaş2 Termik Santraline, Etili Seramik ve Pera Seramik Fabrikalarına, orta ölçekli işletmelerimize şahsım ve yönetim kurulu listem adına teşekkür ederim. Odamıza hizmet için aday olan arkadaşlarıma, yönetim kurullarına da teşekkür ederim. Kazananın Çan olması dileğiyle ben ve ekibim diyoruz ki “Gözünüz arkada değil yolda olsun. Çünkü biz varız” Rabbim hepimize kazasız belasız helalinden bol kazançlar nasip etsin. Sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” dedi.

Çan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferudun Can’ın listesi şu isimlerden oluşuyor:

Başkan Adayı : Ferudun Can

Yönetim Kurulu Asil Üyeler : Yılmaz  Doğan, Mehmet Aktaş, Seyhun Önder, İbrahim Boztaş, Arif Azak, Beytullah Arslan

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler : Ramazan Soydemir, Cevdet Sezer, Erdal Öz, Ahmet Ceylan, İlkay Sağın, Zeynep Can, Selver Durmaz, İlyas Bozan

Denetim Kurulu Asil Üyeler : Hasan Güner, Bayram Levent Çakır, Mert Songur,

Denetim Kurulu Yedek Üyeler : Şahin Erkan, Abdullah Yıl, İbrahim Ekici

https://youtu.be/da5-IXLVW5s