Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

ÇAN’DA SOKAK DÜZENLEMESİNİ VATANDAŞLAR OYLARIYLA KARAR VERDİ

13 Kasım 2020
199 kez görüntülendi

ÇAN’DA SOKAK DÜZENLEMESİNİ VATANDAŞLAR OYLARIYLA KARAR VERDİ
Reklam

ÇAN’DA SOKAK DÜZENLEMESİNİ VATANDAŞLAR OYLARIYLA KARAR VERDİ

Çan Belediyesinin, Sosyal Belediyecilik uygulamaları kapsamında Vaiz Mustafa Sokakta yapılacak yenileme projesi için vatandaşlara “siz hangi projeyi tercih edersiniz?” diye sorması, bölge sakinlerinden büyük beğeni almış ve katılıma ilgi büyük olmuştu.

Proje görselinin olduğu panonun yanına koyulan tercih sandığına oy kullanan vatandaşlar, yine sandığın orada açılması sonucu kazanan projeyi şeffaflıkla yerinde öğrenmiş oldular.

Böylelikle, Vaiz Mustafa Sokak’ta ikamet eden vatandaşlar ve esnafların oylarıyla; sokakları için otopark alanı ve çevre düzenlemesi, oturma grubu ile aydınlatma çalışmalarını içeren 3 alternatifli projede büyük çoğunluğun tercihi ile 2. Proje kazanmış oldu.

Yapılması planlanan projeyle ilgili sonuç, ayrıca Belediyenin sosyal medya hesaplarından da duyuruldu ve Başkan Bülent ÖZ yaptığı açıklamada; “Kendi kararlarını kendileri vermeleri adına sokak sakinlerinin “sesine kulak vermek” için oluşturduğumuz oy sandığında sonuçlar belli oldu. Vatandaşlarımızın gözü önünde açılan sandıkta “2. Proje” oy kullananlar tarafından daha fazla istek aldı, hayırlı olsun.” dedi.

 

 

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık