Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

 BAŞKAN  BÜLENT ÖZ  ÇAN İÇİN STK BAŞKANLARI   İLE ANKARADA..

5 Kasım 2020
210 kez görüntülendi

 BAŞKAN  BÜLENT ÖZ  ÇAN İÇİN STK BAŞKANLARI   İLE ANKARADA..
Reklam

 BAŞKAN  BÜLENT ÖZ  ÇAN İÇİN STK BAŞKANLARI   İLE ANKARADA..

Şehrimizin gelişimine ve değişimine ışık tutacak, ekonomik anlamda kalkınmasına katkı sunacak, bölgede istikrar yaratacak sosyo-ekonomik yapılanmalara ev sahipliği yapacak projelerimiz yanımızda; Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli başkanları ile birlikte Ankaradayız. STK Başkanlarımıza Çan için bizlere eşlik etmelerinden dolayı ayrıca teşekkürlerimi iletirim.

Bu anlamda devletin destekleyen ve teşvik eden yanında olarak, her fırsatta kapısını çaldığımız ve yardımlarını bizlerden  esirgemeyen AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Sayın Bülent TURAN’ı ziyaret ederek bazı konularda görüşmeler gerçekleştirdik.

ÇAN OSB

Görüşme konularımızı içeren ve “Proje Dosyamızda” yer alan OSB konusunda ilgili bakanlıkların il Müdürlükleri ile görüşlerimizin sürdüğünü, Sanayi ve Ticaret Odası ve Borsası ile birlikte yürütülen OSB Alanında yatırım yapmaya hazır firmaların talepleri oluşmaya başladığından kendilerini haberdar ettik. Çan OSB sürecinde Bakanlık görüşmelerinde kendisinin her konuda yardımcı olacağı bizleri sevindirdi.

KOCABAŞ ÇAYI TERSİP BENDİ

Bununla birlikte Kocabaş Çayı’nın düzenlenmesi ve ruhsubat görüntüsünün engellenmesi için çay yatağına yapılması elzem olan  “tersip bend” projesinin hızlanmasını talep ettik.

ÜNİVERSİTE VE FAKÜLTE

Hemşehrilerimizin heyecan ile beklediği ilçemize bir fakülte getirilmesi konusundaki taleplerimizi içeren görüşmeleri sayın vekilimize ilettik.Kendisi de belirli aşamalar gerçekleştiğinde yardımcı olacağını ifade ettiler.

ÇAN FEN LİSESİ

Son olarak ilçemizin ihtiyaç duyduğu ve hemşehrilerimizin heyecanla beklediği, tüm siyasilerin, oda ve stk’ların da başından beri uğraş verdiği “Fen Lisesi” inşaasının yapılacağını kendileri tekrar ifade etmeleri bizleri sevindirdi.

SÜT FİYATLARI

Ayrıca süt üreticilerini ilgilendiren; süt fiyatlarının düşük olduğu sorusuna sayın vekilimiz bununla ilgili çalışmaların yapıldığı ve  üreticiyi memnun edecek bir karşılığın sağlanacağını ifade ettiler.

Sayın Bülent Turan’a, Çanımız için yapılmasını düşündüğümüz ve düşünülen  projeler çerçevesinde her konuda hassasiyet göstermesinden dolayı çok teşekkür ederiz denildi..

 

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık