Reklam
DOLAR: 32.5 TL
EURO: 34.7 TL

ÇAN AK PARTİ’DE ÖMER ŞAHİN GÜVEN TAZELEDİ

19 Eylül 2020
341 kez görüntülendi

ÇAN AK PARTİ’DE ÖMER ŞAHİN GÜVEN TAZELEDİ
Reklam

ÇAN AK PARTİ’DE ÖMER ŞAHİN GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti Çan İlçe Teşkilatı, ülkemizi saran pandemi nedeniyle bir süredir ertelenen ilçe kongresi 19 Eylül Cumartesi günü Endüstri Meslek Lisesi Kültür Çadırı’nda yapıldı. Kongreye, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale milletvekili Bülent Turan, AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez Başkan Yardımcısı ve Çanakkale milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Geyikli Belde Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Kalkım Belde Başkanı İbrahim Taşkın, Terzialan Belde Başkanı Tuncay Göymen, önceki dönem Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, önceki dönem Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, AK Parti’nin ilçe başkanları, önceki dönemlerde Çan’da görev yapmış eski ilçe başkanları, il ve ilçelerden gelen il genel meclis üyeleri, Çan Belediyesi AK Parti meclis üyeleri, İYİ Parti Çan ilçe yönetimi, Demokrat Parti Çan ilçe yönetimi, MHP Çan İlçe eski ve yeni yönetimleri, STK başkan ve temsilcileri, Çanspor Başkanı Sedat Boduroğlu, CHP Çan İl Genel Meclis Üyesi Erdal Güler ile AK Parti’ye gönül vermiş partililer katıldı.

Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken sinevizyon gösterimi ile devam etti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telgrafının da okunduğu kongre protokol konuşmaları ile sürdü. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, covid-19 salgını nedeniyle konuşma yapmazken AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Çanakkale milletvekili Jülide İskenderoğlu ve Terzialan Belde Başkanı Tuncay Göymen konuşmalar gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından oy kullanımına geçilirken AK Parti Çan İlçe Teşkilatı’nda tek aday olan Ömer Şahin seçilerek güven tazeledi.

Ömer Şahin’in yönetim kurulunda; Sadi Yağlı, Ayhan Gündüz, Adem Yonar, Birsen Dirlik, Dilek Uysal, Fatma İlhan Küçük, Hikmet Karak, Niyazi Koşar, Cengiz Topal, Halil İbrahim Barışkan, Enver Yılmaz, Tandoğan Tolga, Ahmet Oğuz Güner ve Cihat Küçük isimleri yer aldı.

Öte yandan kongreye katılanlardan birisi olan önceki dönem Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Çanlı vatandaşlar ve partilileri ile bir araya gelerek hasret giderdi.

 

Yeni Microsoft Word Belgesi (2)

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık