Reklam
DOLAR: 32.2 TL
EURO: 34.7 TL

 KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ NİSAN AYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

22 Nisan 2024
89 kez görüntülendi

 KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ NİSAN AYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
Reklam

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ NİSAN AYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

İlçemiz Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2024 yılı olağan Genel Kurul Toplantısı Çan Belediyesi Düğün Salonunda yapıldı. Toplantıya İlçe Kaymakamımız Dr. Emre NEBİOĞLU, İl Genel Meclis Üyeleri İsmail ÜNAL, Ramazan Mesut ÖZYURT, Rıdvan AKKAYA, İlçe Özel İdare Müdürü Metin TÜRKER, Birlik Personelleri ile Köy Muhtarları katıldı.

Toplantıda; 2023 Yılı kesin hesabının ve faaliyet raporunun görüşülmesi, 2023 yılı faaliyet programının görüşülmesi ve kabulü, 2023 yılı faaliyet programı hakkında bilgi verilmesi, KHGB Tüzüğünün 14. Maddesi gereğince İl Genel Meclis Üyelerinden 2, Muhtarlarımızdan 2 olmak üzere seçim yapıldı. Seçimde Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Rıdvan AKKAYA ve CHP İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Mesut ÖZYURT, Muhtarlarımızdan Çekiçler Köy Muhtarı Adem ÖZAY ve Bostandere Köyü Muhtarı Mehmet TAŞ seçilirken, CHP İl Genel Meclis Üyesi İsmail ÜNAL, Muhtarlarımızdan Alibey Çiftliği Köyü Muhtarı Özgür KUŞ ve Çomaklı Köy Muhtarı Halil İbrahim ÖZTÜRK yedek üyeliğe seçildiler. Kaymakamımız Dr. Emre NEBİOĞLU seçilen üyelerimizi tebrik ederek başarılar diledi. Ayrıca önceki dönemlerde görev alan İl Genel Meclis Üyelerimize ve Muhtarlarımıza da teşekkür etti. Toplantı dilek ve temennilerin belirtilmesi ile sona erdi.

Muhtarlar ve il genel meclisler arasında yapılan seçimde AK Parti’li Rıdvan Akkaya birinci oldu

Akkaya’nın yanında CHP’li Ramazan Mesut Özyurt da seçildi.

3 üyeden 2’sinin seçildiği birlikte Rıdvan Akkaya büyük bir destek alarak 48 oy, CHP’li Ramazan Mesut Özyurt 39 oy aldı. İki isim seçilirken İsmail Ünal 28 oy aldı.

Muhtarlarda ise Çekiçler Köyü muhtarı Adem Özay 42, Bostandere Köyü muhtarı Mehmet Taş ise 22 oy aldı.

 

 

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık