Reklam
DOLAR: 32.5 TL
EURO: 34.9 TL

ÇAN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANLIĞI SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA KARŞIYAKA ÇETİNKAYA KIRAATHANESİNİ ZİYARET ETTİ

12 Ocak 2024
77 kez görüntülendi

ÇAN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANLIĞI SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA KARŞIYAKA ÇETİNKAYA KIRAATHANESİNİ ZİYARET ETTİ
Reklam

Çan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı, ilçe seçim çalışmaları kapsamında Karşıyaka Çetinkaya Kıraathanesi’ni ziyaret etti. İlçe başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve partililer, kıraathanede vatandaşlarla bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi ve vatandaşların görüşlerini dinledi.

Ziyarette, ilçe başkanı ve beraberindeki heyet, ilçe halkının sorunlarını dinleyerek, Milliyetçi Hareket Partisi’nin projeleri ve hedefleri hakkında bilgi paylaştı. Vatandaşlarla samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetlerde, yerel sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Çan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Halil TURHAN, yapılan ziyaret ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların beklenti ve taleplerini dinlemek, seçim çalışmalarımızın temelini oluşturuyor. Halkımızın görüşlerini önemsiyor ve onların katkılarıyla daha güzel bir Çan için çalışmaya devam ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, ilçemizin gelişimi ve halkımızın refahı için projelerimizi hayata geçirecek güç ve kararlılığa sahibiz. Desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim.”

Çan halkıyla birlikte daha güçlü bir gelecek inşa etmek adına yapılan ziyaret, demokratik bir atmosferde seçim sürecinin önemini vurgulamıştır.

Çan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık