Kaleseramik Futbol Turnuvası Başladı

Kaleseramik’in geleneksel hale gelen futbol turnuvası, Frit City ile Slap Ambalaj takımları arasında oynanan heyecan dolu karşılaşmayla başladı. Bu yıl toplam 16 takımın mücadele edeceği turnuva, 8’erli iki grup halinde organize ediliyor. Maçlar, 25 dakikalık iki devre üzerinden oynanacak.
Turnuvanın açılışında konuşan Kale Spor Kulübü Başkanı Sezgin Şahin, tüm takımlara başarılar dileyerek turnuvanın centilmence geçmesi ve herhangi bir sakatlık yaşanmaması temennisinde bulundu. Turnuvanın ilk gün müsabakalarında hakem Berkant Ceylan görev aldı.
Organizasyon boyunca dostluk, rekabet ve fair play ruhunun ön planda olması bekleniyor. Final karşılaşması ve kupa töreni, 25 Temmuz’da yapılacak kapanış programıyla gerçekleştirilecek.
Tüm takımlara başarılar diliyor, centilmence ve heyecan dolu bir turnuva olmasını temenni ediyoruz.
İlk Gün Sonuçları:
• Slap Ambalaj 2 – 3 Frit City
• Halı Flex 5 – 5 Yer Karosu Ünitesi
Yayına girdiğimiz dakikalarda Kale Banyo – Arıza Çözüm Ekibi takımları arasındaki müsabaka devam ediyordu.