Reklam
DOLAR: 32.6 TL
EURO: 34.7 TL

 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı  renkli geçti.

19 Mayıs 2023
134 kez görüntülendi

 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı  renkli geçti.
Reklam

 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı  renkli geçti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Çan Atatürk Meydanı’nda çelenk sunumu ile başladı. Törende Çan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erhan Gerçek  çelenk sunumunun ardından İstiklal Marşı okundu ve saygı duruşu gerçekleştirildi.

Saat .09-30 yapılan törene protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK başkanları, okullar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Şehir Meydanı’nda yapılan çelenk sunumunun ardından ise Çan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kültür Çadırı’nda yapılan kutlamalar ile devam etti. Kültür Çadırı’nda devam eden programda ise günün anlam ve önemine dair konuşmaları çan gençlik ve spor müdürü Erhan Gerçek  yaptı. Ardından öğrenciler şiirler okudu. Ardından Çan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri  halk oyunları gösterisi düzenledi.

Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nün jimnastik takımı ise akrobasi gösterisi, Çan Fen Lisesi öğrencileri halk oyunları gösterisi yaparak  büyük alkış aldılar.    Programda aynı zamanda Çan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün de sergi açılışı yapıldı. Sergide Çan Halk Eğitim merkezi bünyesinde yapılan çalışmalar sergilendi. Final bölümünde Çan Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü sporcularının gösterisi yapıldı.

 

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık