Reklam
DOLAR: 32.6 TL
EURO: 34.7 TL

BURÇAK İLE OĞUZ KAAN MUTLULUĞA DOĞRU YÜRÜDÜLER.

6 Eylül 2021
768 kez görüntülendi

BURÇAK İLE OĞUZ KAAN MUTLULUĞA DOĞRU YÜRÜDÜLER.
Reklam

 

İlçemiz renkli  simalarından İrfan Amuca ile Güler Amuca çiftinin kızları Burçak Amuca gelin oldu.

Evet Burası Çan Ekibi  editörü Hüseyin Başaran Magazin işine kendini kaptırdı. Yuvalar köyünden olup eski polis teşkilatından sonra  Çan T.K.İ satılma müdürü iken vefat eden merhum Bahri Sarıtepe ile  Saliha Sarıtepenin  oğulları futbol camiasından  tanıdığımız Oğuz  Kaan Sarıtepe   Eylül Ayında  Burçak  hanımı  gelin olarak aldı.    Magazine takıldık gelin aymaya bile gittik oynadık ta oynadık.

Akşam Kaleseramik havuz başında değerli hocalarımız kuranı kerim okuyarak  başta merhum Bahri Sarıtepe, Süleyman Salkım ve tüm ölmüşlerimize dua ettiler.

Düğün bitti yok şimdi başlıyor her ilki ailede misafirleri kapıda karşıladılar. Her şey mükemmeldi. Beklenen an  geldi ,gelin damatta geldi. İlk dans ardından nikahları kıyıldı. Pasta kesimi ardından Şahin müzik tam kadro oradaydı. Çaldık oynadık söyledik hele  Kuyu başında bakır Fatmamın gözleri çakır diye hep beraber söyledik.

FİNAL.  Genellikle sonu iyi ve mutlu biten masallara ait olan deyimdir Başkasının mutluluğundan pay edinmek, onların sevinçlerine ortak olmak, masaldaki anlatılan kahramanlar gibi mutlu olmak anlamında bu ifadeye yer  verilmiş genelde.  . Şimdi bizler “Onlar ermiş muradına biz de çıkalım kerevetine” mutlu olun çocuklar.

Bahri Sarıtepe arkadaşımıza  ve Süleyman Salkım hocama selam olsun.

FOTO-HABER  Hüseyin Başaran.

 


 

 

 

FOTO-HABER  Hüseyin Başaran.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık