Reklam
DOLAR: 32.6 TL
EURO: 34.7 TL

Mv. Muharrem İnce Çan´da Hem İktidara Hem de Muhalefete İnce İnce Ayar Yaptı .

28 Mayıs 2016
2.208 kez görüntülendi

Mv. Muharrem İnce  Çan´da Hem İktidara Hem de Muhalefete İnce İnce Ayar Yaptı .
Reklam

Mv. Muharrem Çan´da Hem İktidara Hem de Muhalefete İnce İnce Ayar Yaptı .

“Bir Partilinin ben çobanım demesine bende çobanım çoban çobanın lafını kesmez”

“bu iktidar değişmeli, bu iktidarı bu muhalefet değiştiremez

CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce 27 Mayıs Cuma günü saat 16.30´da CHP Çan ilçe örgütünü ziyaret etti. Programa Çanakkale CHP milletvekili Bülent Öz, CHP Çan ilçe başkanı Ümran Aydın, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Biga´daki  bir canlı yayına gelen  ve Çan CHP teşkilatını da  ziyaret eden Yalova milletvekili Muharrem İnce partililerle Akalın İş merkezi CHP ilçe merkez toplantı solanında  buluştu..  Yalova milletvekili Muharrem İnce yaptığı konuşmada:

“Memleketin ne hale geldiğini görüyorsunuz. memleket şu halde, yüksek yargının başındakiler Rize´de çay topluyor. yargıya güven yüzde 20´lere düşmüş. benim partim diyen bir Cumhurbaşkanı var. yüksek yargının başındakilerde takılmışlar peşine çay topluyorlar. ordunun başındaki şahit oluyor. memleketin hali bu muhalefetin kendisine gelmesi lazım. muhalefetin umut olması lazım. memleketin hali içler acısı, memleket elden gidiyor, ara ara partililere bekleyin ben konuşuyorum diyerek bekleyin dedi ve  şehit haberlerini artık karıştırmaya başladık acaba dünkü şehit mi?  bugünkü şehitmi? sonra üç şehit beş şehit gencecik evlatlarımızı toprağa veriyoruz, başkan olacaksın da  ne olacak şuan zaten her şeyi yapıyorsun ne yapamıyorsun da başkan olunca yapacaksın bin ali diyorsun biniyor, in ali diyorsun iniyor, daha neyi yapamıyorsun. önceden başbakanlar bakanlar kurulu listesini yapar sunardı, şimdi o yazdı verdi bin aliye iki gün bakle dedi, sen bunu yazmış gibi bana getir dedi, olmasa kendi el yazın ile yaz getir diyerek, böyle başbakan olurmu, saray ile büyük millet arasındaki bir yaver bu özel kalem müdürü bu burdan çıkmamız lazım

Muhalefet de başarısız Türkiye’de, 14 senedir yenemiyor bunları. muhalefet ´inde baş kaldırması lazım. 6 seçimdir yenememişiz, birileri diyor ki “yeneceğiz bu sefer.”  kimsenin babasının çiftliği değil burası var mı sen görüyor musun bu umudu. ben görmüyorum. beklemiyorum bu muhalefetin, bu iktidarı yeneceğini, muhalefet ´in de kendisine gelmesi lazım. umut olmuyor muhalefet. muhalefet ‘in umut olması lazım. nereden anlarım umut olmayı. iki göstergem var benim birincisi 2002´de biz milletvekili olduğumuzda, 2004-2005 geldiğinde biz kendi aramızda sohbet ederdik. CHP iktidar olduğunda orman Bakan’ı  kim olur? tarım bakanı kim olur? milli eğitim bakanı dış işleri  kim adalet bakanı  kendi aramızda birbirimize takılırdık. şuanda CHP’de böyle bir espri yok niye? ışık görmüyor da ondan yok. bu şakalaşmayı bile yapamıyor milletvekilleri. ikincisi milletvekili bir bürokrata telefon açtığında hemen telefona bakıyorsa, bilin ki işler iyiye gidiyordur. çünkü en iyi kokuyu bürokrasi alır. 7 Haziran’dan 1 Kasım’a kadar o bürokratlar efendim efendim  diye gidiyorlardı. 1 Kasım’dan sonra gene telefonlarımıza çıkmıyorlar.  ben yanlış yapıldı diyorum 52 yaşındayım ben 14 senedir milletvekiliyim, milletvekili olmak gibi bir sevdam yok. Çocuklara gençlere üzülüyorum ama ben diyorum ki bu iktidar değişmeli, bu iktidarı bu muhalefet değiştiremez. o zaman bu muhalefet de değişmeli” dedi.

Terör konuşunda terörsüzlerle kucaklaşan millet vekili var  canlı bombanın taziyesine giden millet vekilleri var içim acıyor doğru bulmuyorum, partili ben çobanın dedi ince bende çobanım diyerek çoban çobanın lafını keser mi bekle diyerek bende eski çobanım dokunuzmanlık  konusu canlı bombanın taziyesine gitti getirirsin mevclise276 ile kaldırrsın330 gerek yok367 gerek   AKP 317 milletvekili var AKP isterse Bülent Öz dokunulmazlığını  kaldırır Muharrem İnce’nin dokunulmazlığını  kaldırır ,Binali Yıldırım dokunulmazlığını da kaldırır ,öyle yapmıyor tam bir pazarlığa gidiyor geçici maddeye gidiyor, geçmişteki dosyalar ile yargılanıyorsun bu doğru değil diyerek. böyle yapmalarındaki amaç ne diyerek AKP döneminde2013 yılında sayın Öcalan demeyi serbest bıraktılar Öcalan sayın Öcalan demek suçtu, şimdi sayın Öcalan demek suç değil bunu değiştirtebilir.  PKK flamasında sallanan bez bunu değiştirdi suç olmaktan çıkardı. propaganda serbest oldu HDP bazı dosyalar suç olmayacak geriye Cumhurbaşkanına hakaret kalacak benimde var bende yarılanacağız biz  hayır demeyelim  HDP ile aynı kefeye koyarlar kimse beni HDP aynı  kefeye koyamaz doğruyu yapmaz lazım.

Deniz gezmiş  olayına anlattı İsmet Paşa ve  Bülent Ecevit’i  bublar hayırcı anaraşide destek veriyor karaladılar. ama 1977 Ecevit tek başına iktidar oldu bu iktidar değişmeli ama bu muhalefet ikdidarı  değiştiremez diyerek soru yoksa bitirdi ardından

. Muharrem İnce basın mensuplarını dışarı çıkmasını isteyerek partililerle baş başa kaldı,. Çan CHP parti binasındaki ziyaretinin bitiminde Menderes parkına giderek vatandaşları ziyaret etti.

 

 

1 2 3 4 5.3 5 6 7 8 9

10 11

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık