Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

Çan Seramik Musiki Derneğinden sevgi kardeşlik konseri programı

18 Şubat 2019
642 kez görüntülendi

Çan Seramik Musiki Derneğinden sevgi kardeşlik konseri programı
Reklam

Çan Seramik Musiki Derneğinden sevgi kardeşlik konseri programı
Çan Seramik Musiki Derneği, Dünya 14 Şubat sevgililer günü vesilesiyle , müziğe emek veren güzel insanlarım Sizlerle sevgiye, kardeşliğe yani sevdaya dair hazırladıkları bir program ile sahne aldılar.
17 Şubat Pazar Günü Çan Belediyesi Düğün Salonunda Çan Seramik Musiki Derneği korist ve solistleri, birbirinden güzel Türk Halk ve Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirdi. gerçekleştirilen konsere, Çan CHP ilçe başkanı Ümran Aydın, İyi Parti ilçe başkanı Mustafa Kılıç, İyi parti Çan Belediye başkan adayı Fazıl Sayın, Ak Parti kadın kolları yönetimi,, Kaleseramik Muhasebe ve İnsan Kaynakları Müdürü Nedim Ceylan , bazı okul müdürleri ve çok sayıda müzik sever Çan halkı katıldı.
Sunuculuğunu Güler Gül hanımefendinin yaptığı sevgi kardeşlik konseri programı 4 güzel karo şarkıyla başladı. Ardından Hasan Hüseyin Çakıcı, Seher Ayazlar, Ahmet Yılmaz, Nuray Zoroğlu, Hülya Kenar, ardından Rahmi Beceren , sunucu Güler Gül, Hilal Başak İnce, Emre Gülmez, Güner İnal, Samet Gavaz, Emine Engin ve Çanakkale gelen misafir Nursel Topal müzik severlere unutamadıkları bir gece geçirdiler.

 

 

 

 

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık