Reklam
DOLAR: 32.5 TL
EURO: 34.7 TL

 AK PARTİ İLÇE BAŞKANI MURAT OKAN HODRİ MEYDAN DEDİ

5 Ocak 2019
763 kez görüntülendi

 AK PARTİ İLÇE BAŞKANI MURAT OKAN HODRİ MEYDAN DEDİ
Reklam

 AK PARTİ İLÇE BAŞKANI MURAT OKAN HODRİ MEYDAN
Hani böyle yazdığın bir paragrafa takılı kaldım. Orada ne demişsin;
“Sonuçta kazanan vatandaşlarımız oldu ancak, 4 yıldır Devletimizden bu hizmet için ödenek alan ancak bu kanunu uygulamayan Çan Belediyesinin bu tutumunu da vatandaşlarımıza hatırlatmak isteriz.”
Hani böyle yalan ve iftira atıp sözde siyaset yapıp halkı kandırdığını sanıyorsun ya, bak buradan hodri meydan diyorum. Çan Belediyesinin 2014 yılından beri ödenek aldığını iddia edip, aldığı ödeneği başka yerde kullandığını ispatla o an, o dakika İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİMDEN İSTİFA EDECEĞİM. Ama ispat edemezsen yalan ve iftiralarının altında; sen ve klavye kahramanların kalacak.!

EVET BU UYGULAMA NEDEN UYGULANMADI?
Kanunen, eski halk otobüslerinin engelli rampası ve yolcu oturma kapasitesi olarak yetersiz oldukları için mevzuat gereği bu kanunu uygulamaya alamadılar.
Esnaf arkadaşlar, Çan’a daha iyi hizmet verebilmek için ellerini taşın altına koyarak, araçlarını yenilediler.
Minibüscü esnaf arkadaşlarımızla sürekli görüşüyoruz mağdur olmamaları için çalışmalar yapıyoruz. Hiç sordunuz mu? Bakanlık ne veriyor? Uygulamadan Çan’da kaç kişi yararlanıyor? “Tabiki de bilmiyorsunuz.!
‘Şimdi içinizden birileri diyecek niye bu kadar yazıyor diye?’ Çamur at izi kalsın diye attığınız yalan ve iftiralardan sıkıldığım, bıktığım için ve insanların doğruları öğrenmesi gerektiğine inandığım için yazıyorum. Son sözüm ise çok net. Hodri Meydan… ?

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık