Reklam
DOLAR: 32.5 TL
EURO: 34.7 TL

CHP’den Çanlı Kadınlara Birlik Kahvaltısı

23 Aralık 2018
715 kez görüntülendi

CHP’den Çanlı Kadınlara Birlik Kahvaltısı
Reklam

CHP’den Çanlı Kadınlara Birlik Kahvaltısı
CHP Çan İlçe Örgütü, 23 Aralık Pazar günü Saat 10.00’da Çan’da bulunan Kale Havuzbaşı Tesisleri’nde Çanlı kadınlara birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi.
CHP’nin düzenlediği kahvaltıya yaklaşık 550 kadar kadın vatandaş katıldı.
CHP’nin birlik kahvaltısı, CHP Çan İlçe Örgütü Başkanı Ümran Aydın’ın konuşması ile başladı.
Aydın, ”Çok çalışarak belediyeyi alacağız” dediği konuşmasında CHP Belediye Başkanı Adayı Bülent Öz’ü kürsüye çağırdı.
CHP Çan Belediye Başkan Adayı Bülent Öz de yaptığı konuşmada, kadınların siyasette önemli yeri olduğunu, kadınlar olmadan gelecek olmayacağını belirterek, 31 Mart akşamı belediyeyi alacaklarını söyledi.
Öz konuşmasında, ”Belediyeyi aldığımız zaman rozetimizi çıkaracağız. Kimse partili partisiz diye hizmet görmeyecek. Herkesin başkanı olacağız. Bugün buradaki kalabalıktan da insanların değişim istediğini görüyoruz. Bu değişimi kadınlar getirecek, kadınlarımız bizler için önemli. İnşallah belediyeyi aldığımız zaman her mahallede mahalle evleri, kurultaylar oluşturup bu evlere, kurultaylara da kadınlarımızı geçireceğiz” dedi.
Bülent Öz’den sonra konuşan CHP Çan Belediye Meclis Üyesi adayı Harun Arslan da konuşmasında, ”Biz öyle bir aday çıkardık ki, öylesine iddialıyız ki karşımızdaki kişiler bizim adayımız karşısında daha adaylarını bile belirleyemediler, kimi çıkartsak diye düşünüyorlar. Ben bugün buradan mücadele ateşini yakıyorum, bugünden itibaren çok sıkı çalışacağız sadece oy vermeyeceğiz çalışacağız da” dedi.
Kahvaltı, CHP’ye yeni katılan üyelere rozet takma töreni ile sona erdi.

 

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık