Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

AK Parti’den İl Genel Meclis Üyeliği İçin Bayan Aday Adayı

5 Aralık 2018
781 kez görüntülendi

AK Parti’den İl Genel Meclis Üyeliği İçin Bayan Aday Adayı
Reklam

AK Parti’den İl Genel Meclis Üyeliği İçin Bayan Aday Adayı
Mart 2019 Mahalli idareler seçimleri ile ilgili partilerde aday adaylığı başvuruları sürüyor. Ayşe Koç, AK Parti’den İl Genel Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusu yaptı.
Ayşe Koç , aday adaylık işlemlerinin tamamlanmasının ardından başvuru dosyasını ,Kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkının verildiği günde, Kadın kollarımızdan Ayşe Koç Hanım İl Genel Meclis Üyeliği başvurusunu ,hayırlara vesile olması dileğiyle İlçe Başkanı murat Okan’a teslim etti.
Murat Okan bu başvuruyu teşkilatım adına almaktan gururluyum çok teşekkür ediyorum, rabbim bu çıktığın kutlu yoldan yar ve yardımcın olsun. Ayşe hanım il genel meclisi sekizinci adayımız oldu. Ayşe Koç hanım teşkilatımızdan en alttan en üste kadar görev yaptı, inşallah hayırlı olur. Sizin gibi bayan arkadaşlar çıksa başvurusunu alsak iyi olacak şeklinde konuştu.
İl genel meclisi adına Ayşe Koç çok teşekkür ediyorum diyerek sözlerime başladı tüm arkadaşlarıma Birsen başkanıma destek verdikleri katıldıkları için teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

 

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık