Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

Feyzullah Sayın, AK Parti Çan Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

12 Kasım 2018
863 kez görüntülendi

Feyzullah Sayın, AK Parti Çan Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı
Reklam

Feyzullah Sayın, AK Parti Çan Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Ak Parti Çan Belediye Başkan Aday Adaylığına “Ben de Varım” diyen Feyzullah Sayın, 12 Kasım Pazartesi günü saat 15.00’da İlçe Parti Binasında aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti Çan İlçe Başkanı Murat Okan aday adaylarının kabulünü aldığı esnada kısa bir konuşma yaparak genel bilgi verdi. Okan; “Biz müracaatları almakla mükellefiz. Bunları ivedi şekilde genel merkezimize gönderiyoruz. Gelecek karara da hepimiz saygılıyız. Onun için gelecek karar doğrultusunda da adayımız kim olursa, hep beraber sonuna kadar saygı duymamızı istiyorum. Belediye başkanımızla birlikte 4 tane adayımız var. Birlikte kol kola yürüyeceğiz. Hepimiz aynı geminin içinde yolcusuyuz. Bu gemi batarsa hepimiz batarız. Onun için birbirimize daha çok kenetlenmek, daha çok sarılmak zorundayız. Hepimiz büyük bir aileyiz. Bu partinin birer mensubu olarak da bize yakışanda budur. Şimdiden hayırlı olsun. Demokrasinin gereğidir aday adaylığı. Partimize göstermiş olduğu teveccühten dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından konuşma yapan Ak Parti Çan Belediye Başkan Aday Adayı Feyzullah Sayın;  “Biz zaten o sınavı Abdurrahman Bey’in ilk döneminde verdik.  Biz her zaman Çan’da olsun, memleket bazında olsun, siyaseti kardeşlik içerisinde paylaşıyoruz” dedi. Kısaca kendinden bahseden Sayın, Çan Asmalı köyündenim. Orta okul ve liseyi Çan’da bitirdim. Demirci Eğitim Fakültesi mezunuyum. Eylül itibariyle görevi memuriyeti bıraktım. Şuanda ticaretle uğraşıyorum” dedi.

Burası Çan ekibi olarak başarılar diliyoruz.

 

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık