Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

ÇAN BELEDİYESİ’NDEN GİRİŞİMCİ KADINLAR İÇİN BİR HAMLE DAHA!

17 Mayıs 2018
755 kez görüntülendi

ÇAN BELEDİYESİ’NDEN GİRİŞİMCİ KADINLAR İÇİN BİR HAMLE DAHA!
Reklam

ÇAN BELEDİYESİ’NDEN GİRİŞİMCİ KADINLAR İÇİN BİR HAMLE DAHA!

Çan Belediyesi, kadınların sosyal ve ekonomik hayata daha fazla dâhil olabilmesi için birbiri ardınca hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekledi. Daha önce Çan Belediyesince oluşturulan üreten kadınlar pazarında el emeği ürünlerini satarak aile bütçelerine katkı sağlayan Çanlı kadınlar bugün urkap.com adresiyle ürünlerini dijital ortamda da sergileyerek Çan sınırlarının dışına da hitap edebiliyorlar. Son olarak üreten ve geliştiren kadınların ekonomik hayatta daha çok yer edinebilmesi için gayret eden Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu bu kez de yeni bir hamle daha yaparak KOSGEB ile protokol imzaladı.

KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen protokolün ardından kendi işini kurmak isteyen Çanlı kadınlara özel girişimcilik sertifika kursu açıyor. Girişimcilik kursuna katılmak isteyen Çanlı kadınlar, Çan Belediyesi İŞKUR hizmet nokrasında başvuru yaparak ücretsiz olarak kayıt yaptırıyorlar.

26-29 Mayıs 2018 tarihlerinde Çan Belediyesi’nde gerçekleşecek olan KOSGEB Girişimcilik Kursu için son başvuru tarihi ise 18 Mayıs Cuma. Kendi işini kurmak ve devlet desteklerinden yararlanmak isteyen Çanlı kadınlar e-devlet şifresi ile birlikte Çan Belediyesi İŞKUR hizmet noktasında veya www.kosgeb.gov.tr adresinden başvurularını gerçekleştiriyorlar.

Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. KUZU; “Üreten ve geliştiren kadınlarımız için katma değer sağlayan projelerimizi bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. Üretici Kadınlar Pazarımız ve urkap.com web sitesinin ardından KOSGEB işbirliği ile el emeklerini gerçek bir kazanç kapısına dönüştürmek isteyen kadınlarımıza özel gerçekleştireceğimiz ‘Girişimcilik Sertifikası’ kursu ile iş yeri açarken devlet desteklerinden faydalanmak isteyen tüm girişimci kadınlarımızı bu imkânı sağlıyoruz. Çünkü biz şuna inanıyoruz ki kadın değişirse toplum değişir…” şeklinde konuştu.

 

WhatsApp Image 2018-05-17 at 18.10.25 1

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık