Reklam
DOLAR: 32.3 TL
EURO: 34.9 TL

Ak Parti Çan Gençlik Teşkilat Başkanlığına Süleyman Kopuk Atandı

18 Haziran 2016
2.071 kez görüntülendi

Ak Parti Çan Gençlik Teşkilat Başkanlığına Süleyman Kopuk Atandı
Reklam

Ak Parti Çan Gençlik  Başkanlığına Süleyman Kopuk Atandı

AK Parti Çan  Gençlik Kolları  Başkanlığı görevinden ayrılan Şenol Tabak’ın  Merkez yönetimde görev almasından boşalan yerine, yeni başkan Süleyman Kopuk atandı.

1993 Danapınar köyü doğumlu olan, AK Parti Çan gençlik kolları genç, dinamik ve bir o kadar da çalışkan yapısıyla tanınan Süleyman Kopuk  Gençlik Kolları Başkanı olarak göreve atandı

Atamayla göreve gelen Kopuk, “Beni bu göreve layık gören, siyasi yaşamımda bana önderlik eden tüm ağabeylerime Şenol Tabak Başkanıma ve yol arkadaşlarıma ,ayrıca ilçe Başkanım Murat Okan yönetimine teşekkürü bir borç bilirim.

Yeni görevim aldığım kutsal görevimde elimden gelen gayreti gösterip AK Parti için, Çan’ımız için en önemlisi de Çan’ımızın gençleri için Yeni Türkiye yolunda faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğimi bilmenizi isterim,  kendisine bu görevi layık gören tüm  Ak Parti yetkililerini ve partisinin tüm kademesinde bulunan partililerine teşekkür ederek, bu görevi layığı ile yerine getirmenin gayretinde olacağını söyledi.

Partisinin gençliğe verdiği önemin bilincinde olduğunu kaydeden Süleyman Kopuk, gençliğin bayrağını bir adım ileriye götürmeyi amaçladığını ifade etti. Son olarak yolumuza devam ederken Allah yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerini kullandı.

13427779_1698517813732791_878398522862359206_n

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yukarı Çık